ProDental četkica za zube

CENA 1046.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na tiandeposao@gmail.com

Description

ProDental četkica za zube

 

ProDental četkica za zube nežno čisti i zube i desni, na kojima se akumulira do 90% svih oralnih bakterija.

Jedinstveni filamenti četkice za zube prodiru na teško dostupna mesta, uključujući međuzubne prostore i gingivalne džepove. Glava četkice se može transformisati, menjajući ugao nagiba kako bi se olakšalo čišćenje donjeg dela zadnjih zuba. Ergonomski oblik četkice omogućava njenu udobnu upotrebu, kao i pravilno i sigurno hvatanje.

Prodentalna “silikonska četkica za zube napravljena posebno za duboko prodiranje u međuzubni prostor uklanja bakterije na svaki milimetar površine zuba.

Četkica nežno masira desni. Oblik omogućava laku i jednostavnu upotrebu. Korišćenjem četke u kombinaciji sa drugim sredstvima oralne higijene postići ćete savršen kvalitet i odličnu negu za usnu šupljinu. Održavanje odlične oralne higijene važno je ne samo za zube i desni, već i za zdravlje celog organizma.

Četkica za zube je nezamenljiv alat za negu usta, jer se 60% ostataka hrane uklanja uz pomoć odličnog Prodentala. Doseže do teško dostupnih područja.

Prodental četkica za zube ne samo da poboljšava zdravlje usne šupljine već i daje svetliji i lepši osmeh. Glava četke se može odvojiti i promeniti ugao nagiba, što pomaže za bolju kontrolu, udobnost i savršeno čišćenje mrlja od zuba. Inovativna plastična polimerna vlakna ne samo da čiste površinu zuba, već ih i poliraju.

Četkica se može bezbedno koristiti 3-4 meseca, bez gubitka svojih izvrsnih kvaliteta. Za odlične rezultate kombinirajte sa zubnom pastom TianDe.

 UPOTREBA:

Četkica je podložna zameni u slučaju deformacije niti. Trajanje upotrebe ne sme biti duže od 2-3 meseca.

CENA 1046.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.TianDeProizvodi.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.TianDeProizvodi.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ProDental četkica za zube”