POČETNA

TianDe proizvodi u Srbiji

TianDe je kineski kozmetički brend koji nudi širok spektar proizvoda za negu kože, kose i noktiju na bazi prirodnih sastojaka.

TianDe poslovni saradnik logo

TianDe katalog proizvoda

TianDe Katalog tvrdi da su njeni proizvodi zasnovani na tradicionalnim kineskim receptima, koristeći samo prirodne biljne sastojke. Nude kozmetiku za različite tipove kože, uključujući ovlaživače, sredstva za čišćenje, negu i zaštitu od sunca, kao i negu kose i noktiju.

TinaDe katalog

Klikni na link, upiši Vaše im i mejl i preuzmi najnoviji katalog iz TianDe

TianDe iskustva

Pored toga, TianDe takođe nudi komplementarne proizvode za negu kože kao što su masažeri, kreme i ulja za telo, mirisna ulja i aromaterapijske sveće.

Važno je napomenuti da se, kao i kod svakog drugog kozmetičkog proizvoda, preporučuje testiranje na alergiju pre upotrebe Tiande proizvoda. Takođe se preporučuje kupovina proizvoda od ovlašćenih distributera ili renomiranih prodavnica kako bi se osigurao njihov kvalitet i autentičnost.

TianDe kompanija predstavljanje

Mi pružamozdravlje i lepotu ljudima koji koriste naše proizvode, kao i uspeh onima koji rade u našoj ekipi. Naša deviza je „Lako je biti srećan”
TianDe je ruska kozmetička kompanija, osnovana 2007. godine, čiji se asortiman proizvodi u kineskim državnim fimama, gde se u tehnologiji izrade primenjuju recepti trdicionalnih kineskih lekara.

Lekovito bilje i TianDe

U toku izrade proizvoda TianDe se koriste ekstakti rastinja i bilja, odgajanih u ekološki čistim predelima Кine i Tibeta, skupljanih od strane specijalno obučenih osoba u strogo određenom vremenskom trenutku u skladu sa lunarnim kalendarom.

Čak je i voda, koja se koristi u kozmetici, uzeta sa mineralnih izvora i morskih dubina. Prečišćava se pomoću savremenih membrana – tokom procesa prečišćavanja, voda se obogaćuje mineralima, koji ulaze u sastav kozmetičkih proizvoda.

TianDe asortiman

Asortiman je u potpunosti proizveden u skladu sa međunarodnim standardima ISO 9001 i GMP (za GMP standard je potrebno uraditi 20 000 testiranja za svaku biljku, koja je uključena u sastav prouvoda TianDe). Lekovita kozmetika predstavlja koktel biljaka i prirodnih proizvoda žen-šena, jojobe, bambusa, srebra, zmijske masti, ajkulinih peraja i dr. napravljenom po kineskoj recepturi od pre 5000 godina.
Ova lekovita kolekcija kozmetičkih proizvoda, napravljena na osnovu hiljadugodišnje ispitane recepture istočnjačke medicine je u potpunosti zasnovana na BIO osnovi pripremljenoj uz pomoć najsavremenije tehnologije.