Intimni gel za zene Volupta +, 2 kom x 5 g

CENA 1602.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na tiandeposao@gmail.com

Category:

Description

Intimni gel za zene Volupta +, 2 kom x 5 g

Intimni gel Volupta+ je prirodnog sastava i utiče na prirodne mehanizme seksualnog uzbuđenja. Ima efekat maziva – vlaži genitalije i značajno poboljšava proces seksualne interakcije, održava normalnu mikrofloru intimnog područja. Volupta+ gel je dizajniran posebno za žene, ali se preporučuje i muškarcima. Partneri ga mogu koristiti zajedno ili odvojeno. Njegova upotreba ne zahteva recept, nema neželjenih efekata i ne dovodi do navikavanja.

Volupta+ prirodni lubrikant:

  • Njegova formula je zasnovana na medicinskom otkriću dobitnika Nobelove nagrade.
  • Osmišljen je da “ukroti” hiroviti ženski orgazam i omogućava svima, čak i ženama kojima je teško da ga ostvare.
  • Ubrzava nastavak orgazma, čini ga jačim, doživljaj dubljim i dužim. Ako je sa vama sve u redu, biće još bolje sa Voluptom+.
  • Pomaže partnerima da istovremeno postignu orgazam. Seksolog Alfred Kinsey rekao je da je sinhronizovani orgazam najveće zadovoljstvo koje partneri mogu da dožive. Obimne naučne studije su dokazale: partneri koji periodično doživljavaju sinhroni orgazam su srećniji i zadovoljniji svojim vezama.
  • Intimni gel za žene Volupta+ je kompatibilan sa kondomima ili drugim proizvodima od lateksa.
  • Ima prirodnu aromu mentola i neutralan ukus.
  • Povećava ne samo kvalitet seksa, već i kvalitet života.

Orgazam nije samo zadovoljstvo! To je pravi kurativno-profilaktički postupak sa stanovišta medicine i fiziologije. Dostupan je svima kao vid prevencije neuroze i depresije. Tokom orgazma, dolivanjem krvi u malu karlicu (a potom i izlivom) i doživljenim zadovoljstvom, rešavaju se i sprečavaju ozbiljni problemi muškog i ženskog zdravlja izazvani stagnirajućim pojavama. Zbog toga popularnost Volupte+ brzo raste širom sveta.

Za prevenciju, može se koristiti kao lek bez seksualnog kontakta. Ovo štiti od bolesti kao što su: fibroidi materice, mastopatija, policistični jajnici, erozija grlića materice, rak materice, rak dojke.

Intimni gel za zene Volupta +, 2 kom x 5 g

Aktivne komponente

Osnova Volupta+ gela čine L-arginin i azot oksid – otkriće naučnika F. Miurda, R. Ferchgota, L. Ignarroa, koji su 1998. godine dobili Nobelovu nagradu za utvrđivanje uloge azot oksida u radu kardiovaskularnog sistema. Oni su dokazali da oslobađanje azot-oksida u krv dovodi do opuštanja glatkih mišića arterija, čime se poboljšava njihova provodljivost, a samim tim i opće snabdevanje krvlju. Takođe su utvrdili da je ljudskom telu polazni materijal za proizvodnju azot-oksida aminokiselina arginin.

Glavna komponenta Volupte+ je L-arginin, koji dovodi do proizvodnje azotnog oksida. Azot oksid širi krvne sudove genitalija (ovaj mehanizam se široko koristi u kardiologiji) i izaziva snažan protok krvi i seksualno uzbuđenje.

U mladosti, L-arginin je sadržan u telu u potrebnoj količini ali nakon 33-35 godina nivo ove vitalne aminokiseline počinje da se smanjuje (i to je jedan od razloga nestanka seksualne funkcije). Prilično je teško dobiti hranom, arginin se slabo apsorbuje kroz želudac i creva. Međutim, savršeno ga apsorbuje sluzokoža genitalija.

Sadržaj L-arginina u 1 gr gela je prilično visok – 5 mg.

Mentol – podstiče bolju apsorpciju arginina, kao i stvaranje vaginalnog sekreta, čak i kada se Volupta+ primenjuje vaginalno, a ne klitoralno.

U Volupti+ je izabrana optimalna doza mentola: 0,85 mg na 1g gela (1gr = 1 primena). Eksperimentalno je dokazano da veće koncentracije mogu izazvati neprijatan osećaj pečenja, posebno kod mladih žena sa još ne zadebljanim epitelom klitorisa. Ova doza je dovoljna za stimulaciju nervnih završetaka, povećanje prirodnog vaginalnog podmazivanja i kod zrelih žena, jer se u Volupti+ koristi mentol u kristalnom obliku, koji se odlikuje izraženim dejstvom.

Pantenol, alantoin – ove komponente su dizajnirane da pruže osećaj udobnosti tokom snošaja, jer vlaže, omekšavaju sluzokožu i sprečavaju eventualnu iritaciju. Pored toga, u prisustvu pukotina i drugih oštećenja sluzokože, pantenol će doprineti njihovom oporavku.

Mlečna kiselina – glavna komponenta vaginalnog sekreta svake zdrave žene. Odgovorna je za normalnu ravnotežu intimne mikroflore i stvara optimalne uslove za zaštitu delikatnih područja od patogena. Zahvaljujući mlečnoj kiselini, Volupta+ gel je veoma delikatan proizvod koji ispunjava svoju glavnu funkciju, podržava prirodnu mikrofloru genitalnih organa.

Način primene:

Iz kesice iscedite gel oko 1 gr (veličine zrna graška) na prst i nanesite ga nežnim masiranjem, radi boljeg upijanja na sluzokožu u podnožju klitorisa, 5 do 10 minuta pre intimnog kontakta.

Napomena:

Nakon nanošenja Volupta+, pojavljuje se osećaj hladnoće, lagano peckanje – tako deluje mentol. Tada počinje apsorpcija L-arginina, praćena dovodom krvi u klitoris i genitalije, povećanjem seksualne želje. Krvni sudovi koje snabdevaju krvlju povećavaju osetljivost genitalija, što dovodi do prijatnog osećaja povećanja sposobnosti dostizanja vrhunca. Nije teško pretpostaviti da delovanje Volupta+ tokom snošaja obuhvata oba partnera. Ali muškarci mogu koristiti gel čak i noću. Najefikasnije je naneti ga na sluzokožu glansa penisa – tu se aktivni sastojci najbolje apsorbuju i stimulišu površinu tkiva, povećavajući protok krvi.

Trajanje delovanja Volupta+

Za svaku ženu, trajanje delovanja intimnog gela za žene Volupta+ je individualno, iako postoji opšti trend – prijatan osećaj i efekat gela traje ne manje od 30 minuta. U nekim slučajevima i duže. Ako je potrebno, gel se može ponovno naneti. Kondom neće ometati Volupta+! Gel je na bazi vode i kompatibilan je sa svim proizvodima od lateksa.

Sve veći uticaj Volupte+

Može li žena očekivati trenutne rezultate od upotrebe Volupta+? Sve zavisi od nje – njenih godina, hormonskog statusa i znanja kao žene, od njenog partnera, individualnih karakteristika njene seksualne osetljivosti. Neki osećaju značajno poboljšanje nakon prve upotrebe. Ali većina žena navodi kumulativni efekat – što duže koriste Volupta+ prirodni lubrikant, osećaj je jači.

 

Kontraindikacije:

Arginin je kontraindikovan kod herpesa.

Arginin se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

Arginin je kontraindikovan kod šizofrenije.

 

1 pakovanje = 2 kesice po 5 gr = 10 doza 1 doza = 1 gr

CENA 1602.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.TianDeProizvodi.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.TianDeProizvodi.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Intimni gel za zene Volupta +, 2 kom x 5 g”