Master Herb Bio Complex

CENA 2490.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na tiandeposao@gmail.com

Description

Master Herb Bio Complex

 

25 ml

Master Herb Bio Complex gel za lice protiv akni. Fito korekcija problematične kože. Korektivni gel za problematičnu i masnu kožu. Njegove aktivne komponente pomažu u brzom uklanjanju mrlja, sprečavaju njihovo širenje i ponovno pojavljivanje.

Gel smanjuje pore i normalizuje aktivnost lojnih žlezda. Podržava proces ćelijske regeneracije i obnavljanja epiderme.

Master Bio Complex gel za lice je “brza pomoć” u rešavanju problema sa aknama. Njegove aktivne komponente deluju sinergetski kako bi obezbedile efikasno delovanje i sprečile pojavu novih bubuljica.

DEJSTVO:

 • Podržava brzo uklanjanje akni i sprečava njihovu pojavu:Zahvaljujući snažnom antibakterijskom dejstvu, ovaj gel ciljano deluje protiv bakterija koje izazivaju upalu i infekciju bubuljica. Time se ubrzava proces zarastanja i smanjuje mogućnost ponovne pojave akni.
 • Zateže pore i reguliše aktivnost lojnih žlezda: Aktivne komponente pomažu u smanjenju vidljivosti pora na koži i regulišu lučenje sebuma (masnoće) kako bi se sprečio višak masnoće koji može izazvati nove bubuljice.
 • Stimuliše obnavljanje ćelija i obnavlja epidermis: Gel podstiče proces obnove ćelija kože, što pomaže u bržem zaceljivanju oštećenja nastalih usled akni i poboljšava ukupan izgled kože.

Master Bio Complex gel za lice je efikasan za problematičnu kožu!

AKTIVNE KOMPONENTE:

 • Ekstrakt hibiskusa: Poseduje snažna antioksidativna svojstva koja pomažu u zaštiti kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Takođe, umiruje kožu i smanjuje upalu oko bubuljica.
 • Ekstrakt aloje: Deluje umirujuće i hidratantno na kožu. Ima antibakterijska svojstva koja pomažu u suzbijanju bakterija uzročnika akni. Takođe, ubrzava zarastanje oštećenja kože i smanjuje crvenilo.
 • Ekstrakt zalfije: Poznat po svojim antibakterijskim i antiinflamatornim svojstvima, ekstrakt zalfije pomaže u čišćenju kože od bakterija i smanjenju upale.
 • Ekstrakt zelenog čaja: Bogat antioksidantima, ekstrakt zelenog čaja pomaže u zaštiti kože od slobodnih radikala. Takođe, može smanjiti proizvodnju sebuma, što pomaže u kontroli masne kože skloni aknama.
 • Kamfor: Ima efekat hlađenja i umirujuće dejstvo na kožu. Smanjuje iritaciju i crvenilo oko bubuljica, pružajući trenutno olakšanje.
 • Ekstrakt nane:Osvežava kožu i smanjuje natečenost. Ima antimikrobna svojstva koja pomažu u suzbijanju bakterija.
 • Alantoin: Ova komponenta pomaže u umirivanju kože, smanjuje iritacije i podstiče regeneraciju ćelija kože.
 • Pantenol: Poznat i kao provitamin B5, pantenol hidrira kožu i poboljšava njenu elastičnost. Takođe, pomaže u ubrzavanju zarastanja rana i oštećenja kože.

Kombinacija ovih aktivnih komponenti pruža sinergetski efekat u suzbijanju akni. Gel deluje na nekoliko nivoa – smanjuje bakterije koje izazivaju akne, reguliše lučenje sebuma, umiruje upaljenu kožu i podstiče obnavljanje oštećenih ćelija. Ovako kompleksno delovanje dovodi do bržeg zaceljivanja postojećih bubuljica i sprečava pojavu novih, što rezultira čistijom i zdravijom kožom.

PRIMENA:

Master Bio Complex gel protiv akni naneti na mesta sa upalom i kožu oko njih 2-3 puta dnevno, nakon nanošenja Anti-inflamatornog losiona. Može se koristiti u kombinaciji sa kremom protiv akni i bubuljica za dodatnu efikasnost.

Za najbolje rezultate preporučuje se upotreba u kombinaciji sa ostalim proizvodima iz serije Master Herb.

REZULTAT:

Zahvaljujući ovim aktivnim komponentama, bubuljice će nestati za 1-2 dana, pružajući vam čistu i zdravu kožu.

CENA 2490.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.TianDeProizvodi.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.TianDeProizvodi.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Master Herb Bio Complex”