Pasta za zube ”Green tea+Sanchi ginseng”

CENA 1200.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na tiandeposao@gmail.com

Description

Pasta za zube ”Green tea+Sanchi ginseng”

 

120 gr

Pasta za zube ”Green tea+Sanchi ginseng” sadrži prirodne sastojke – zeleni čaj i mentol, koji su poznati po svojim antibakterijskim svojstvima i antiinflamatornim procesima.

Pozitivan efekat se takođe nalazi u ekstraktu ginsenga Sanchi. To je jedna od najpopularnijih sorti ginsenga. Ekstrakt Sanchi pomaže u normalizaciji cirkulacije krvi u desnima i metaboličkih procesa u parodontalnim tkivima osiguravajući prodor korisnih supstanci.

Za bolje rezultate preporučujemo upotrebu četkice za zube Pro Dental.

Pasta za zube “Green tea+Sanchi ginseng” pruža sveobuhvatnu negu usne šupljine i ima profilaktičko dejstvo. Njene glavne funkcije su:

  • Temeljno čisti plak.
  • Prevencija karijesa zuba.
  • Briga o zdravlju desni.
  • Pružanje svežeg daha.

Pasta za zube “Green tea+Sanchi ginseng” za zube štiti zube i desni i pogodna je za kontinuiranu upotrebu. Njena formula je meka i bazirana na hidriranom silicijum dioksidu. Fino zaobljene čestice efikasno i nežno uklanjaju plak bez oštećenja zubne gleđi i desni. Hidrirani silicijum dioksid pomaže u očuvanju beline zuba uklanjanjem mrlja sa njih. Studije su pokazale da paste za zube koje sadrže hidrirani silicijum dioksid imaju najveću efikasnost čišćenja u poređenju sa onima koje ga ne sadrže.

Važno je napomenuti da ova pasta za zube ne sadrži fluor, supstancu koja se često dodaje pastama za zube radi borbe protiv karijesa i poboljšanja oralnog zdravlja. Previše fluora može dovesti do tamnjenja i oštećenja zubne gleđi, stoga je izostavljen iz ove paste.

Osim toga, ova pasta za zube ne sadrži parabene, sintetičke konzervanse koji mogu imati štetne efekte. Takođe ne sadrži hlorheksidin i triklosan, supstance koje uništavaju štetne mikrobe, ali mogu izazvati niz problema. Preparate koji sadrže hlorheksidin treba koristiti pažljivo, jer ovo jedinjenje može dati neprijatnu tamnu nijansu zubima i ubiti ne samo štetne, već i korisne mikroorganizme. Takvo opšte uništavanje flore postepeno dovodi do disbakterioze usne šupljine. Zbog toga stručnjaci preporučuju da se preparati koji sadrže hlorheksidin koriste samo periodično ili u akutnom periodu bolesti.

AKTIVNI SASTOJCI Paste za zube”Green tea + Sanchi ginseng”  su ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt ginsenga i mentol.

Ekstrakt zelenog čaja i mentol imaju snažno antibakterijsko dejstvo protiv bakterija koje izazivaju upale u usnoj duplji. Za razliku od hlorheksidina i triklosana, ovi sastojci ne narušavaju ravnotežu mikroflore u usnoj duplji, ne izazivaju gljivične infekcije i navikavanje na preparat.

Ekstrakt ginsenga, posebno ekstrakt sanchi-ja koji je jedna od najpopularnijih vrsta ginsenga, brine o zdravlju desni u ovoj preventivnoj pasti. U Kini se naziva “tin-bu-huan”, što znači “nephodno za zlato”. Ekstrakt sanchija ginsenga pomaže u normalizaciji cirkulacije krvi i metaboličkih procesa u paradontalnim tkivima, povećavajući prodor korisnih supstanci.

CENA 1200.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.TianDeProizvodi.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.TianDeProizvodi.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pasta za zube ”Green tea+Sanchi ginseng””