Master Herb flasteri za detoksikaciju

CENA 849.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na tiandeposao@gmail.com

Description

Master Herb flasteri za detoksikaciju

 

Master Herb flasteri za detoksikaciju su odlična alternativa klasičnim metodama čišćenja tela. Kompleks prirodnih sastojaka, imaju sposobnost gutanja toksina. Prečišćavanje blagotvorno deluje na ceo organizam, potpuno je bezopasno i nema neželjene efekte.

Upotreba detoksikacije je efikasna i jednostavna, čime se eliminiše potreba za dugim i neprijatnim medicinskim postupcima prečišćavanja. Pored toga, korišćenje detoksikacije povećava imunitet, smanjuje umor, poboljšava cirkulaciju krvi i kvalitet spavanja, poboljšava ukupni tonus tela.

Kineski lekari stopala nazivaju „drugim srcem“ čoveka. Prema teoriji tradicionalne kineske medicine, na nogama postoji više od 60 aktivnih tačaka, kao i refleksne zone povezane sa mnogim unutrašnjim organima, kao i važni energetski kanali, u kojima se toksini iz ljudskog tela odlažu tokom dužeg vremenskog perioda. Ovi toksini inhibiraju normalnu cirkulaciju krvi i mogu izazvati razne bolesti.

  • Bambusovo sirće – ima sposobnost da ubija mikroorganizme, bakterije i viruse.
  • Ekstrakt masline sprečava pojavu kardiovaskularnih bolesti i smanjuje nivo holesterola u krvi.
  • Bademovo ulje – usporava starenje i upale ćelija, poboljšava regeneraciju ćelija, normalizuje ravnotežu vode i pozitivno deluje na krvne sudove.

UPOTREBA:

Koristi se noću u toku spavanja. Otvorite paket, stavite vrećicu na lepljivu površinu, a zatim je nanesite na čistu kožu stopala. Skinite flaster sutradan i operite noge vodom. Koristite odmah nakon otvaranja.

CENA 849.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.TianDeProizvodi.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.TianDeProizvodi.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Master Herb flasteri za detoksikaciju”