Gel za tuširanje za muškarce sa srebrom

CENA 1645.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na tiandeposao@gmail.com

Description

Gel za tuširanje za muškarce sa srebrom

 

250 gr
Gel za tuširanjeza muškracesa srebrom pruža sve što je potrebno za hidrataciju, osvežavanje i mirisanje vaše kože. Pruža trenutni protok svežine i intenzivno čišćenje.

Svi želemo optimalnu negu tela, posebno kada se tuširamo. Posle napornog treninga ili posle dana prepunog obaveza, svakom muškarcu je najprijatnije opuštajuće i osvežavajuće kupanje.

Njegovi aktivni sastojci, uključujući efikasno antiseptičko koloidno srebro – leče bakterije odgovorne za neprijatan miris prilikom znojenja. Posle tuširanja ne samo da ćete očistiti i navlažiti telo, već ćete se i osećati vrlo prijatno.

Proizvod ne sadrži parabene i boje i pogodan je čak i za najosetljiviju kožu, ne izaziva iritaciju i savršeno brine o vašem telu od jutra do mraka.

AKTIVNI SASTOJCI:

Koloidno srebro efikasno se nosi sa mirisom znoja, ostavljajući osećaj svežine tokom celog dana. Ublažava iritaciju i sprečava bakterije.

Ulje semenki limuna je visoko cenjeno zbog svojih savršenih svojstava čišćenja i beljenja. Održava elastičnost kože i usporava proces starenja.

Allantoin pomaže u lučenju sebuma, pa je posebno pogodan za masnu i problematičnu kožu. Pomaže u zarastanju rana i regeneraciji ćelija.

CENA 1645.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.TianDeProizvodi.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.TianDeProizvodi.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gel za tuširanje za muškarce sa srebrom”